Heel wat vrouwen zijn niet tevreden over hun seksleven, zo blijkt uit een Brits onderzoek.

Mannen zitten redelijk simpel in elkaar. Ze hoeven maar een blote borst te zien en hun ding wijst al richting plafond. Enkele minuten op en neer gaan is voldoende om een witte explosie teweeg te brengen.

Bij vrouwen ligt het allemaal wat ingewikkelder dan dat. Dat wisten we eigenlijk al, maar dat blijkt nu ook nog eens uit een Brits onderzoek waarvoor 2.000 vrouwen werden ondervraagd.

Daaruit blijkt dat 67 procent van de dames af en toe of geregeld een hoogtepunt veinst. Waarom ze dat doen? 27 procent van de vrouwen doet dat omdat ze de stoeipartij vroegtijdig wil beëindigen. Maar het gros van de vrouwen doet alsof, om hun partner te doen geloven dat-ie geweldig is in bed.

Want, daar komt het: 36 procent van de vrouwen – iets meer dan één op drie dus – maakt hun partner wijs dat hij geweldig is in bed, terwijl hij er in werkelijkheid niks van bakt.

Misschien dat eerlijkheid en praten toch zou werken, en op termijn zou leiden tot meer hoogtepunten voor de vrouwen? Al geloven ze daar ook niet echt in: 66 procent van de ondervraagde vrouwen is van oordeel dat hun bedpartner naar zijn eigenste hoogtepunt toewerkt, en zich niet om het spetterend orgasme van de dames bekommert…

Gepubliceerd door Stefan Lambrechts

Optimist en liefhebber van mooie natuur, door wiens aderen ook een beetje benzine stroomt.