Heb je toevallig het eerste seizoen van Love Island trouw gevolgd? Neen? Troost je, wij ook niet.

Toegegeven, dagenlang in de spiegel kijken om ons neushaar te zien groeien was nog spannender dan een aflevering van Love Island. Een blik openen vol met bloedmooie modellen, ze droppen op een exotische locatie en hopen dat de vonken dat er vanaf vliegen. Dat was het idee. In plaats daarvan kregen we een onrealistisch liefdesprogramma, gevuld met inhoudsloze gesprekken en geforceerde opdrachtjes en dat bij elkaar gepraat door een voice over die klonk alsof hij een week meegelopen had met de Voil Jeanettenstoet.

De kandidaten mochten zelfs niet dronken worden. Djeezes, iedereen weet toch dat strontzatte momenten de beste tv oplevert? Vraag maar aan Temptation-Sidney.

Gelukkig deden de deelnemers geen pijn aan de ogen.  Zo was er de bloedmooie hostess Melany. Een dame die haar looks weet uit te spelen. Zo beweert ze dat vroeger als tiener enkele buschauffeurs heeft verleid om zo een gratis busritje naar school te krijgen. Maar met onderstaande topless foto, krijgt ze volgens ons ook een gratis vlucht rondom de wereld.

Dat komt goed uit, want onder haar foto schrijft ze “Onderweg naar een ander eiland”. 

Melany zorgt alvast voor de kokosnoten, daar zijn we zeker van.

https://www.instagram.com/p/Bz8mc7IiiDZ/

https://www.instagram.com/p/BznbX9wCQbP/

https://www.instagram.com/p/BziyUV1CPao/

https://www.instagram.com/p/BzBWsEIi_5H/

https://www.instagram.com/p/BwMT6FJF9AO/

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."