Het zwoel weertje verovert het Vlaamse binnenland en dus kijken we vol hunkering naar onze tuin. Sommigen hangen er een vogelnestje op terwijl anderen hun nestjes om andere, zo niet gelijkaardige, redenen monteren. Het is een ideaal moment om een garden party te organiseren. Heerlijk genieten en bovendien kan je er ook wel eens 150cc aan humor terugvinden.

Dat dit laatste niet eens zo moeilijk hoeft te zijn, dat bewijst dan ook het bekende tv-programma Temptation Island. Maar wat kan jij voor jouw volgend tuinfeestje van Temptation Island leren?

# 1. Relaties zijn er om te testen

Tjah, dat relaties lang niet altijd standhouden eenmaal er hormonen in het spel zijn, dat heeft Temptation Island al vaak genoeg bewezen. Het klinkt straf, maar ook onder de warmere zomerzon wordt er al eens een scheve schaats gereden. Toch is het belangrijk om te weten dat je je daar lang niet altijd populair mee maakt.

Of dat jou al dan niet kan deren? Dat moet je natuurlijk zelf bepalen. Maar tracht die scheve schaats toch maar te bewaren voor de intieme piste. Al te gek doen voor de ogen van tientallen vrienden en vriendinnen, doe je toch maar beter niet.

Tenzij je ene Megan duidelijk maakt hoe slecht Kevin wel is. Daar lijkt iedereen dan weer van te smullen.

# 2. Alle beetjes helpen

Iedereen kan zich vast de foto’s herinneren van de verschillende koppeltjes die op het eiland, met de wassende golven achter zich, naast elkaar neerstrijken. Vol goede moed beginnen ze aan ‘de grootste trouwheidstest’ terwijl ze liefdevol in elkaars armen lijken weg te dromen. Wie beter kijkt merkt al snel dat ze in van die heerlijke loveseats zitten zoals je ze bij Kees Smit vinden kan. Niet voor niets door de makers van het tv-programma uitgekozen, want het laat het allemaal nog liefdevoller ogen.

Dat zie je natuurlijk veelvuldig in het tv-programma terugkomen. Een klassieke tuinset wordt vervangen door idyllische ligbedden waarin je per abuis in elkaars armen rolt. Elk detail werd zo ontworpen dat relaties op de proef worden gesteld en dat de verleid(st)ers in het voordeel zijn.

Wie slim is, zal ook zijn volgend tuinfeestje zo vormgeven. Want waarom zou je op allemaal aparte stoeltjes zitten als jullie al preventief naast elkaar kunnen liggen…?

# 3. Alcohol mag niet ontbreken

Op Temptation Island wordt altijd gretig gedronken. En dat is ook logisch want zo gaat de boel lekker los. En dan hebben de hormonen al snel de overhand. Ook tijdens jouw garden party mag alcohol dus niet ontbreken, gaande van biertjes tot cocktails en shotjes. Toch overdrijf je maar beter niet. Aan ongevallen en grietjes die over hun nek gaan, heeft niemand iets. Op Temptation Island besloot men zelfs om het alcoholgebruik te beperken tot de periode na 20u. Anders konden ze evengoed in de Overpoort gaan filmen. Ook voor jouw garden party geldt diezelfde regel.

# 4. Naakt gaat niet in de kouwe kleren zitten

Je mag na het feestje heus nog een hemd aan het lijf hebben, maar weet dat naakt altijd de hoop doet leven. Maak van jouw tuinfeest dan ook hét moment om uit de kleren te gaan. Een zwembad, een jacuzzi of een heus waterballonnengevecht: het zijn ideale ideeën om de babes al (deels) uit de kleren te laten gaan terwijl jij kan scoren met jouw wasbord. Enkel geschikt voor kerels die barsten van zelfvertrouwen, maar daarover hoef je van Temptation Island heus geen lessen te trekken.

Meer leren van Temptation Island? Stem dan elke vrijdag af op Vijf. Kan je echt niet wachten? Donderdagavond zijn de spoilers al te zien op RTL5. Want als het op grietjes scoren aankomt, zijn ze in Nederland blijkbaar nog net iets sneller. Of bewijst deze editie het tegendeel?

(Geschreven door Danny)