De rekening liep iets hoger op dan vijftig cent.

Decadent, misplaatst en droevig. Rapper 50 cent huurt zo maar even de volledige speelgoedwinkel af voor zijn zoontje van 7. Die had als grap gezegd dat hij al het speelgoed wilde. Papa 50 cent ging daar heel stoer, letterlijk op in.

Zijn zoontje dat de nederige naam ‘Sire’ kreeg van papa, mocht uitkiezen wat hij wilde. Papa liet er meteen ook een filmpje van maken. Vanuit de lucht zie je de zwarte rapper in zijn bolide naar de speelgoedwinkel rijden. Onder de beelden is de klank van een racewagen gemonteerd. In auto hoor je zijn zoontje vragen waarom ‘die mensen hen filmen’. Je zou er bijna medelijden mee krijgen.

De reden waarom die mensen hen filmen, is omdat papa 50 cent aan de wereld wil laten zien hoeveel centjes hij heeft en hoe graag hij zijn zoontje wel niet ziet. Maar de jongen is niet helemaal mee wanneer 50 cent aan hem uitlegt dat hij alles mag uitkiezen wat hij wil. Jammer, maar de reactie van het kind was het enige wat hij niet kon kopen.

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

SIRE’s TOYS R US, we lit ?happy holidays. #lecheminduroi #bransoncognac #starzgettheapp #abcforlife

Een bericht gedeeld door 50 Cent (@50cent) op

Het kind mag daarna ‘heel spontaan’ op Instagram een post plaatsen dat het de beste kerstmis ooit was.

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

When I asked my Dad for the “WHOLE Toys R Us Store” for Christmas I didn’t think he would actually do it, but he did ??❤️ Thank you Daddy! Best Christmas Ever! ??? ? ?

Een bericht gedeeld door Sire (@sire_jackson) op

Zo lief!

De spontane uiting van liefde zou naar verluidt 100.000 dollar hebben gekost