De Un-Break My Heart-zangeres won in haar carrière acht Grammy Awards en verkocht wereldwijd ruim 66 miljoen platen. 

Poen genoeg dus om rustig te rentenieren, zou je zo denken. Helaas: door gezondheidsproblemen zat haar carrière een tijdlang in het slop. In 2010 vroeg ze zelfs het bankroet aan, vanwege maar liefst 50 miljoen dollar aan schulden. 

Maar drie jaar later was ze er weer bovenop, door de rechten van enkele van haar nummers af te staan. In 2011 begon ze samen met haar moeder en zussen de tv-realityshow Braxton Family Values hetgeen ook wat geld in het laatje bracht.

Op dat moment had ze ook een triestige boodschap voor al haar fans: ‘Ik voel geen liefde meer voor muziek. Het gevoel dat ik voorheen kreeg tijdens optredens is weg. Ik weet niet wat er precies met me aan de hand is, misschien is het een vrouwelijke midlife crisis. Hoe dan ook, mijn hart klopt niet meer voor muziek, al vind ik het verschrikkelijk om te moeten zeggen’, aldus Braxton.

Gelukkig was het maar een fase, want in 2018 bracht ze het nieuwe album ‘Sex And Cigarettes’ uit om haar 25-jarig jubileum te vieren. Of ze een fervent kettingrookster is weten we niet, maar seks straalt ze op 52-jarige leeftijd nog steeds uit.

Dat bewijst ze door een bikiniselfie te posten voor haar 3,3 miljoen volgers. Haar afgetraind lichaam moet niet onderdoen voor dames die slechts half zo oud zijn.

‘Memorial weekend. Stranden zijn terug open en mijn strandlijf is er klaar voor…maar ik heb bang om te gaan. Covid-19 is nog steeds een ding. Blijf allemaal veilig!’, laat de R&B-zangeres weten.

Wie kan deze mooie dame eens gaan troosten… op anderhalve meter afstand uiteraard.

https://www.instagram.com/p/CAl921fMBal/

https://www.instagram.com/p/CAJarGmHhQe/

https://www.instagram.com/p/B_dk3dDHXuW/

https://www.instagram.com/p/B9psWegH02z/

 
 

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."