Een koude douche nemen is enorm gezond, dat wisten we al.

Maar als onderstaande dames ijskoud water over zich heen laten vloeien, kunnen ze elkaar wel eens de ogen uitsteken. Want de 55-jarige Mary uit Florida bekent in de TLC reality serie sMothered (vrij vertaald: overbemoederd) dat ze dagelijks samen met haar tienerdochter een zeer innige wasbeurt uitvoert.

Brittani is niets anders gewend. “We nemen al samen douches sinds ik vijf was en het is de beste manier om je dag te starten. Wanneer mijn mama mijn lichaam wast, voel ik me veilig en rustig”, zegt Brittani. “Ik hou van haar en ik zie er geen graten in”, voegt Mary er nog aan toe. Brittani laat ook weten aan de kijkers dat haar moeder lijdt aan een soort verlatingsangst, en het huis verlaten geen optie is voor de 19-jarige meid.

Het samen dagelijks douchen begon toen kleine Brittani paniekaanvallen kreeg in de douche vanwege het hete water, en dat moederlief er toen bij kroop om haar kind te troosten.

Allemaal mooi en wel: de vriend van Mary kan er echter niet mee lachen. In tegenstelling tot wat de meeste mannen denken, is het leven geen scenario uit een goedkope adultfilm. Frank zou graag willen dat Brittani op haar eentje gaat wonen.

“Ik hou van mijn vriend, maar ik hou meer van mijn dochter. Zij is mijn leven”, aldus Mary.

Dat is proper, dat! Letterlijk en figuurlijk.

 
 

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."