56-jarige Tommy Lee showt zijn 24-jarige vriendin in bikini en wij zijn stikjaloers (foto)

Dertigers en veertigers maar al te goed wie de 56-jarige rocker Tommy Lee is.

Niet als de drummer van Mötley Crüe en Methods of Mayhem, maar eerder als de ex-man van voormalig baywatch babe Pamela Anderson.

Hij en miss Anderson zorgde midden jaren negentig voor een revolutie op het internet vanwege een zeer pikante tape. Het showbizzkoppel, toen nog gelukkig getrouwd, was te zien tijdens een liefdesvakantie in Nevada. De meeste scènes spelen zich af op een boot. De video werd gestolen uit hun huis en in 1995 uitgebracht door IEG. Uiteindelijk schikten Anderson en Lee voor een onbekend bedrag. Vanaf toen was Pam and Tommy: Hardcore and Uncensored gewoon te huur in de videotheek.  Het werd ook een van de meest gedownloade films ooit.

Tommy Lee is ondertussen verder gegaan met zijn leven. Hij mag dan al een dagje ouder zijn, toch slaagt hij er nog steeds in jonge bloempjes aan zijn haak te slaan. Zo pakt hij maar al te graag uit met zijn 32 jaar jongere levenspartner Brittany Furlan.

“Dayum!!! My wife is ?”, schrijft hij. We kunnen hem geen ongelijk geven. Waar blijft die tape, Tommy?

View this post on Instagram

?

A post shared by T?ɱɱ¥ ᒪEE (@tommylee) on

View this post on Instagram

Dayum!!! My wife is ?

A post shared by T?ɱɱ¥ ᒪEE (@tommylee) on

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More