6-0! Spanje maakt brandhout van Duitsland in de Nations League

Het is gebeurd: Duitsland lijdt een historische recordnederlaag, en zo is Spanje verzekerd van een plaats in de Final Four. 

Van rots in de branding naar machteloos slachtoffer. We kunnen ons niet herinneren wanneer Manuel Neuer er nog zes om de oren kreeg. De beste doelman ter wereld stond erbij en keek ernaar, maar dat deed de hele ploeg des te meer. De Duitsers konden de volle 90 minuten geen grip krijgen op het kwieke voetenwerk van de Spanjaarden. 

Morata kopte de 1-0 net na het eerste kwartier tegen de netten, waarna er geen einde meer leek te komen aan het doelpuntenfestijn van de Spanjaarden. Met goals van Rodri en Ferran Torres gingen de Spanjaarden comfortabel de rust in. 

Duitsland had maar één taak, en dat was zich herpakken, maar Spanje was nog maar net opgewarmd. Met twee goals in de tweede helft kroont Ferran Torres zich tot matchwinnaar, Mikel Oyarzabal legt op het einde van de wedstrijd de 6-0 eindstand op het bord. Spanje zet zich zo in stijl door naar de Final Four.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More