Het kan haast niet anders. Christie Brinkley is een vampier die eeuwig jong blijft. En ze mag gerust haar tanden in onze nek zetten. 

Margriet Hermans en Mieke Vogels zijn net zoals miss Brinkley geboren in het jaar 1954. Maar mochten deze twee voormalige politici een bikinishoot houden, dan schiet het dreigingsniveau in België meteen naar niveau vier wegens een aanslag op onze ogen.

De Amerikaanse, 65-jarige Christie Brinkley daarentegen bewijst dat leeftijd slechts een getal is. Het voormalig model slaagde er zelfs in om op 63-jarige leeftijd nog de cover van Sports Illustrated te sieren. Haar jeugdig uiterlijk heeft ze volgens haar te danken aan een streng dieet. Ze begint de dag met een glas warm water met citroen, honing en een beetje cayennepeper. Daarbij eet ze een stevig ontbijt van schapenyoghurt met blauwe bessen, zwarte bessen, frambozen, papaya, chiazaad, havermout en walnoten. De rest van de dag giet ze allerlei sapjes naar binnen. Ze is ook sinds haar twaalfde overtuigd vegetariër. 

Voor een lekker stukje vlees zorgt ze namelijk zelf, door onlangs een prachtige bikinifoto te posten op Instagram. Geen oude knoken hier te bespeuren. 

https://www.instagram.com/p/Bxr_f1mn6WC/

https://www.instagram.com/p/BQMYZhngsVo/?utm_source=ig_embed

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."