79 acteurs verzamelen voor het tienjarig bestaan van het Marvel Cinematic Universum (foto)

Al tien jaar lang kunnen fans jaarlijks genieten van films rond de superhelden van Marvel en van het Marvel Cinematic Universe in zijn geheel. Dat begon in 2008, toen Tony Stark voor het eerst in de bioscopen verscheen als Iron Man. Een ‘ijzeren’ kaskraker van jewelste en zo ook alle films die hierna volgden. 

Als we de recensies mogen geloven – maar liefst een score van 98% op rottentomatoes – zal Black Panther ook weer enorm veel geld in het laatje brengen. Het tienjarig bestaan van dit universum was genoeg voor de stripboekengigant om de cast en crew van al deze films eens te verzamelen voor een grote groepsfoto.

Zowel elke acteur als actrice die ooit betrokken is geweest in een Marvel-film was aanwezig. Zelfs de geestelijke vader van al deze superhelden en vaste cameo Stan Lee was van de partij. Een opvallende afwezige was acteur Clark Gregg (Shield-agent Phil Coulson). Hij had verplichtingen op een Comic Con. De fotoshoot vond plaats in een van de studio’s waar Avengers 4 momenteel wordt gedraaid. 

Met andere woorden: het was geen goed moment om even de superschurk uit te hangen.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More