Tijdens een fotoshoot zijn er af en toe oeps-momentjes. En zo’n oeps-momentje vind je terug in deze heerlijke shoot.

Voor deze shoot trokken we met Xenia Inez naar Thermes de Kain. Omdat de shoot nogal uitliep, kwamen we er die dag niet meer aan toe om een video-interview met deze goddelijke meid te doen, en dus hebben we dat nadien maar schriftelijk gedaan.

Vertel eens, wie ben je?
Ik ben Xenia, 26 jaar en woon in het rustige, landelijke Damme samen met mijn vriend waar ik reeds 6 jaar mee samen ben. Ik werk in een immokantoor en ben daar verantwoordelijk voor de verhuring. Ik ben sinds kort een webshop gestart “Xenia Boutique” met leuke zomerse kledij en handgemaakte bikini’s. Je vind mij ook wekelijks in de tennisclub van Sijsele. Verder ben ik net terug begonnen met fitnessen en hoop ik dat ik deze keer volhoud.

Wat vind je het mooiste aan jezelf?
Het mooiste aan mijzelf qua uiterlijk vind ik mijn glimlach en ogen.

Is er ook iets wat je minder mooi vindt?
Ik heb een hekel aan mijn neus, hij is verschrikkelijk. Moest een neuscorrectie een doodnormale ingreep zijn zonder complicaties had ik dit al lang gedaan! Verder vind ik dat mijn poep wat ronder mag, maar daar aan wordt nu gewerkt in de fitness.

Wat is je ultieme droom?
Mijn ultieme droom is verhuizen naar het zuiden van Spanje en daar een zaak openen, misschien een beachbar/cocktailbar. En daar zorgeloos genieten van het leven.

Wat is het gekste dat je ooit meemaakte tijdens een fotoshoot?
Mijn gekste ervaring tijdens een fotoshoot vind ik moeilijk… ik denk dan toch de P shoot want dit was de eerste keer dat ik naakt geposeerd heb.

Hoe ziet de ideale man er volgens jou uit?
De ideale man voor mij is iemand die toch minimum een 5-tal jaar ouder is dan mij, donker van haarkleur, beetje zuiders type. En heel belangrijk voor mij is eerlijk, oprecht en open zijn. Ik haat leugenaars.

Wat is de gekste plek waar je ‘het’ ooit al deed?
Lol… ik heb wel een paar gekke plekken… maar als ik toch 1 moet kiezen zal het de trein zijn.

Gepubliceerd door Stefan Lambrechts

Optimist en liefhebber van mooie natuur, door wiens aderen ook een beetje benzine stroomt.