Acteur toont indrukwekkende fysiek voor zijn rol als He-Man

“By the power of Grayskull…”

Ken jij deze legendarische uitspraak niet? Wel, dikke kans dat je pas het leven zag na de jaren 80.

Van politieke correctheid was in die tijd nog geen sprake. He-Man: Masters of the Universe: een gespierde, halfnaakte blonde blanke man met de naam Prince Adam of Eternia, die met behulp van een magisch zwaard verandert in de held He-Man om zijn Castle Grayskull te beschermen tegen de duistere krachten van de tovenaar Skeletor. Meer moest dat niet zijn om kids van toen voor de buis gekluisterd te houden en nadien naar de winkel te laten spurten om één van de actiefiguurtjes te kopen.

We vragen ons nu wel af hoe een dergelijk verhaal in het jaar 2020 zal verfilmd worden, want tegenwoordig mag de ‘witte’ man van Hollywood alleen nog maar de rol van slechterik spelen. Laten we afwachten en hopen dat het een even leuke hersenloze vermakelijke film wordt als de verfilming uit 1987 met een gespierde en geoliede Dolph Lundgren (met bijhorende hanenkam) in de hoofdrol.

He-Man zal deze keer gespeeld worden door acteur Noah Centineo, bekend van zijn rol in To all the Boys I’ve Loved Before. Dat hij zijn rol meer dan serieus opneemt, toont onderstaande foto aan. Van magere Hein tot gespierde Adonis. Centineo heeft duidelijk zich weten bezig te houden tijdens de lockdown.

Wanneer Masters of the Universe zal uitkomen is nog niet duidelijk, daar Corona zowat alle data van potentiële blockbusters in de war heeft gebracht.

Of om de woorden van He-Man hier beneden zelf te gebruiken: “What’s going on?”

View this post on Instagram

The question is.. should I start training again?

A post shared by Noah (@ncentineo) on

 
 
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More