De 31-jarige Vanessa Hudgens is geen onbekende voor de Belgische regisseurs Adil en Bilal.

Zij mocht namelijk de rol van verleidelijke flik spelen in de film Bad Boys for Life. Haar personage in de film komt nu duizend keer intelligenter over dan de levensechte versie gisteren op Instagram Live.

Want we weten echt niet wat miss Hudgens door haar neus had geduwd om volgende harteloze opmerkingen te maken. Het stoort haar namelijk meer dat het festival Coachella uitgesteld is, dan dat er honderdduizenden mensen momenteel lijden aan het coronavirus.

De actrice zei onder meer ‘dat het nu eenmaal een virus was en dat het onvermijdelijk is dat sommige mensen eraan overlijden’. Tja alles voor de likes, maar deze keer kwam haar video als een boemerang keihard in haar gezicht terug.

Zowel fans als niet-fans zijn woedend. “Je bent precies dat waar Hollywood voor staat: egoïstisch, non-empathisch en totaal niet in contact met het echte leven”, aldus één van de vele boze reacties.

Hudgens heeft ondertussen al via Twitter gereageerd: “Het spijt me als ik iemand pijn heb gedaan met die dingen die ik eerder heb gezegd. Ik besef dat mijn woorden ongevoelig waren en totaal ongepast gezien de situatie waarin ons land momenteel verkeert. Dit is een enorme wake-up call voor mij geweest om beter op mijn woorden te letten. Ik hoop dat iedereen gezond en veilig blijft tijdens deze bizarre tijden.”

Maar het kwaad is al geschied. Want volgens vele insiders is haar carrière nu over en uit en zal deze video haar nog lang blijven achtervolgen.

Nu weten tenminste waar al dat toiletpapier goed voor is. We krijgen namelijk het schijt van zulke omhooggevallen leeghoofden.

 

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."