Op donderdag 1 oktober heeft actrice Lyn Van Royen een grote stap in haar leven gezet. Die dag zat ze bij de notaris. Alleen.

Lynn heeft die dag een vennootschap opgericht. Uit de naam van de vennootschap blijkt wel een grote liefde voor exotische dieren.

De vennootschap heeft tot voorwerp, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of in participatie met derden: de bevordering van alle mogelijke artistieke prestaties op het gebied van theater, film, radio, televisie, muziek letterkunde en beeldende kunst; dit onder meer door het uitlenen van personen, zoals acteurs, regisseurs, zangers, muzikanten, evenals van alle mogelijke goederen, zowel voor openbaar als privégebruik in binnen- en buitenland; evenals het verzorgen van alle mogelijke diensten die hiermee verband houden.

Lynn had begin 2008 haar allereerste opnames. Op het Samenwerkersplein in Sint-Agatha-Berchem werd een deel van de tv-serie 180 opgenomen. De serie werd vanaf 21 april enkele dagen per week getoond op regionale zenders, wat uniek was in Vlaanderen.

De regie was voor Jakob Verbruggen.

De hoofdrollen van de serie werden vertolkt door Hilde Heijnen, bekend van de series Flikken en Matroesjka’s, Lynn Van Royen, Gilda De Bal, Matti Tomasetti in de serie Heterdaad, en Amara Reta. Verder speelden bekende acteurs mee als Benny Claessens, Tania Kloek en Sven De Ridder.

Lynn had in de reeks de vaste rol van Natascha.