“Mijn films zullen me achtervolgen tot aan mijn dood.”

Mia Khalifa draaide 11 films voor volwassen gedurende 3 maanden in 2014 en verdiende daar 12.000 euro mee. Ze zit nu al 6 jaar niet meer in de business, maar is wel nog altijd razend populair op Pornhub. Erger nog – zo vindt Khalifa – ze is een van de meest gezochte actrices op de site. Pornhub verdient miljoenen dollars met de kortstondige carrière van het rondborstige model.

Wat is dan het probleem? Wel, ons meisje deed enkele filmpjes met een Islamitische hoofddoek en dat vonden ze bij ISIS blijkbaar niet bloot genoeg en bedreigden haar met de dood. Khalifa is Linanees-Americaans en katholiek, maar komt op beeld met een hoofddoekje heel geloofwaardig over als welwillende moslima. Ze heeft al geprobeerd om de video’s van Pornhub en BangBross te halen, maar zonder succes.

Daarom is ze nu een petitie begonnen. Mia wil 3 miljoen handtekeningen verzamelen om haar eis kracht bij te zetten. Ze wil niet dat haar trauma haar tot het einde van haar dagen achtervolgt. Meer nog, ze wil een waarschuwend voorbeeld zijn voor meisjes om niet te zwichten voor makkelijke centjes die je voor de rest van je leven als een donkere schaduw blijft achtervolgen.

Wil je Mia Khalifa een handje helpen, dan kan dat hier.

1

Image 1 of 9