Adultsite rekent uit hoelang masturbeerders het kunnen uithouden met voorraad wc-papier

Kijk eens goed in de spiegel.

Ben je nu echt trots met die enorme voorraad toiletpapier in je berging? Wetende dat er nu zorgverleners rondlopen die hun kostbare vrije tijd moeten verkwisten om nog ergens een winkel te vinden met wat rollen in stock. Wel, dan ben je een echte rukker!

Ben je dit toevallig ook niet alleen figuurlijk, dan kan de online rekentool van de website van p0rn.com wel eens van pas komen. Er bestaan meerdere Toilet Paper Calculator’s online, maar zij hebben wel eentje ontwikkeld die rekening houdt met het feit dat een velletje voor meer kan dienen dan enkel de restanten van je pikante maaltijd van gisterenavond weg te vegen.

Laten we gewoon zeggen dat hun algoritme enkele plakkerige dagelijkse gewoontes meerekent. Of om de woorden van de site zelf te gebruiken: For your bum? Or for your cum? Voor zij die nu in quarantaine handkarren alsof hun leven er van afhangt, raden we trouwens het volgende toiletpapier aan.

Hamsteraars wiens lievelingshamster voorafgegaan wordt door een ‘x’ kunnen hier uitrekenen wanneer de volgende rol toiletpapier in te slaan.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More