Je bent geen loos vissertje en je moet al helemaal niets weten van het platteland? Zijn snelle bolides meer jouw ding, in combinatie met aanlokkelijke dames ?

Wel, dan is het vandaag je geluksdag. Want alle Apfelstrüdels nog aan toe, wat ziet de tuningkalender van LIQUI MOLY er weer fantastisch uit als we de achter-de-scènes video hieronder mogen geloven.

Het bedrijf uit Ulm in Zuid-Duitsland biedt al jaren een breed assortiment kwalitatief hoogwaardige producten aan, zoals motoroliën, additieven, verzorgingsproducten voor voertuigen en serviceproducten en….. pikante kalenders. En niet zomaar een kalender: eentje die de meiden van de Pirelli-kalender doet lijken op brave nonnetjes.

Een man moet zijn leidingen onderhouden, zullen ze daar in Duitsland gedacht hebben en ze trommelden de mooiste dames met een Geschütz om Sie tegen te zeggen.

Voor de erotische kalender van 2020 trokken ze voor de gelegenheid met twaalf modellen naar de tropische graslanden van Zuid-Afrika, niet ver van het Kruger National Park.

Weinig garages deze keer te bespeuren, maar met een beetje geluk, spot je als autofreak ook af en toe een wagen op de achtergrond.

De kalender met maar liefst 24 foto’s schaf je HIER aan voor een luttele 20 euro.

Verwijder die olie dus voorlopig nog maar niet van je handen.

https://www.youtube.com/watch?v=oifUBaS0KvI

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."