Ai, christenen op hun gelovige teentjes getrapt

We mogen af en toe eens lachen, toch?

Er wordt op social media soms gezegd dat aanhangers van een welbepaald geloof geen gevoel voor humor hebben, maar eigenlijk geldt dat ook voor christenen.

In de nieuwe Hollywood-prent ‘Habit’ speelt Bella Thorne een jongedame die zich graag voordoet als non, omdat ze eigenlijk een soort van ‘Jezus-fetish’ heeft. Op een dag begint Jezus daadwerkelijk voor haar te verschijnen, en haar raad te geven.

Die Jezus is geen hippie met een baard en lang haar zoals hij gewoonlijk wordt afgebeeld, maar wel een… vrouw gespeeld door Paris Jackson. Die vrouwelijke Jezus is bovendien ook nog eens geregeld in een wellustige bui.

Da’s allemaal maar om te lachen natuurlijk: de film is dan ook een comedy. Maar toch is er een groep, CitizenGo, die daar niét mee kan lachen. Zij houden thans een petitie om het verspreiden van deze film tegen te gaan. Ze zouden inmiddels al bijna een miljoen handtekeningen verzameld hebben. Volgens hen is de film schandalig, godslasterlijk en louter en alleen maar gemaakt om katholieken overal ter wereld te kwetsen.

 
 
Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More