Alfa Romeo’s nieuwste bolide lekt op het web (foto’s)

Het is weer zover: een onverlaat wist enkele plaatjes te schieten van iets wat de wereld nog niet mocht weten, en deelde die op het nternet.

Alfa Romeo heeft momenteel niet echt veel modellen in de toonzaal staan. Er zijn de inmiddels hoogbejaarde MiTo en Giulietta, en een tijdje geleden kwamen daar de Giulia en de Stelvio bij.

We wisten al dat het merk werkte aan een kleinere SUV, de Tonale. Er was al een conceptauto van, en die blijkt nu zo goed als productieklaar te zijn.

Volgens de heimelijke lekker van dienst kijken we hier naar het productiemodel, maar dat nemen we nog even met een korreltje zout. Ten eerste lijken de ruiten wat te donker om een productiemodel te zijn. Ten tweede zien we in dezelfde ruimte een Audi Q3, een BMW X2 en een Volvo XC40 staan, wat niet toevallig de voornaamste concurrenten in het segment der ‘sportieve, compacte SUV’s’ zijn. We peinzen dus dat ze bij Alfa Romeo de concurrenten ontleed heeft, om hun eigenste Tonale nog wat aan te scherpen.

Hoe dan ook, het ziet er zo goed als productieklaar en bijlange niet verkeerd uit.

1

Image 1 of 3

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More