Valerie De Booser wil bewijzen dat ze ‘gewoon’ is.

Wie Valerie De Booser zegt, zegt daar in één keer ‘ex’ bij, de ex van Koen Wauters dus. Met die titel zingt ze het nog wel een tijdje uit. Maar Valerie wil tonen dat ze meer is dan een trophy wife. Meer zelfs, ze wil tonen dat ze maar ‘gewoon’ is.

De Booser heeft zich dagdagelijks laten volgen door VTM voor het programma ‘Latem leven’. De zender noemt de nieuwe realityreeks “Mooie televisie over het mooiste dorp van Vlaanderen.”

Latem is alvast de rijkste gemeente van het land, maar Valerie wil er voor vechten om ook dat cliché uit de wereld te helpen. “Ik heb géén luxeleven en huur gewoon een huisje”, vertelt ze aan ‘TV-Familie’. Ze is naar eigen zeggen het enige personage in ‘Latem Leven’ dat in de gemeente is geboren. “Mijn familie woont er al generaties lang”.

De laatste tijd zie je Valerie overal met erg weinig textiel opduiken. Het deed onze redactie meermaals duizelen en naar adem snakken. Het lijkt erop dat ze haar vroegere leven weer wil oppikken. In 2002 haalde Valerie nog de cover van ‘de P’. Maar ook dat relativeert de ex-verleidster van Temptation Island. “Als ge op vakantie zijt, zijt ge ook in badpak of in bikini.”

Wie denkt dat ze in ‘Latem leven’ op die manier door het mooiste dorp van Vlaanderen flaneert, is eraan voor de moeite. “Weet je, net als iedereen moet ik opstaan om m’n kinderen naar school te brengen, ga ik werken, spreek ik af met m’n familie”, bekent Valerie aan ‘Tv-Familie’.

Goed om weten, toch?