Geen vent die blij is met slechts een plukje schaamhaar op zijn kin.

Veel geld ophoesten om een baardtransplantatie uit te voeren, is niet voor iedereen weggelegd.  Wel, er bestaat een gemakkelijkere manier om eindelijk komaf te maken met je blotebillengezichtHet vergt wel een kleine wijziging in je ochtendroutine. Zet tijdens het ontbijt die Frosties van Tony de Tijger eventjes opzij en bak jezelf een eitje.

Eieren hebben in het verleden ten onrechte een slechte reputatie gekregen en we begrijpen echt niet waarom. Ze zitten boordevol vitaminen, mineralen en omega 3.  Ze verlagen de bloeddruk, zijn cholesterolverlagend, stillen je honger en zijn goed voor de hersenen. Alleen maar voordelen dus.

Een onderzoek in The International Journal of Food Sciences and Nutrition ontdekte dat een maaltijd gebaseerd op eieren ook wonderen doet voor je haar, huid en nagels. Een eitje bezit namelijk veel keratine en elke cel van je lichaam heeft keratine nodig om nieuwe haargroei te bevorderen en schade aan je haar te herstellen.

Vermijd suikerrijk voedsel als junk food en snoep. Deze hebben weinig voedingswaarden en zullen slechts bijdragen aan zwak, broos haar.

Jan, Pier, Tjores en Corneel. Die hebben baarden … en voortaan ook een kippenren in hun tuin.

 

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."