Doet de naam Paola Saulino je nog een belletje rinkelen?

De inmiddels dertigjarige vamp werd geboren in het Italiaanse Napels. Ze studeerde af aan het Suor Orsola Benincasa in Napels: de toneelschool dus. Ze droomde er immers van om een wereldberoemde actrice te worden, maar verder dan enkele kleine rolletjes kwam ze niet.

Toch wérd ze in 2017 wereldberoemd. Niet met haar acteertalent, wel met haar orale talenten. Er was namelijk in Italië een referendum aan de gang tegen de toenmalige premier Renzi. Paola Saulino beloofde namelijk dat iedere kerel die ‘nee’ stemde in dat referendum, een orale verwenpartij. Daarvoor organiseerde ze een heuse ‘Pompa-tour’, zoals ze die noemde. ‘Pompa’ betekent ‘pijpen’, en daarmee bedoelen we uiteraard geen broekspijpen.

Ze had naar eigen zeggen al zo’n zevenhonderd mannen ‘gedaan’, toen ze haar snorkeltoer moest afzeggen. En dat omwille van een wel erg lullige reden: tijdens een feestje beet een hond in haar gezicht, waarna er een en ander gehecht diende te worden.

Nadat haar gezicht weer genezen was, pakte ze haar valiezen en verkaste ze naar Los Angeles. Nu woont ze al een tijdje in Londen.

Ze verdient haar kost als influencer, en je kan haar ook inhuren voor allerlei events.

Je zou kunnen zeggen dat Paola een neus heeft voor zaken, maar een keukenprinses is ze niet echt. Zelfs als ze een eenvoudige spaghetti wil maken, dan wordt dat een hoop geklieder in de keuken. Al is dat nu ook niet bepaald een straf om naar te kijken natuurlijk.

Gepubliceerd door Stefan Lambrechts

Optimist en liefhebber van mooie natuur, door wiens aderen ook een beetje benzine stroomt.