Amerikaan biecht 93 moorden op (video)

Samuel Little (79) is de dodelijkste seriemoordenaar in de geschiedenis van de VS.

De zwarte Amerikaan Samuel Little zit al sinds 2012 levenslang vast voor drie moorden. Verder onderzoek ging hem linken aan 60 andere moorden. Little kwam ondertussen zelf met bekentenissen en biechtte 93 moorden op. De FBI plaatste nu video’s online waarbij je Little de moorden ziet bekennen. De FBI hoopt hiermee dat mensen zijn bekentenissen kunnen bevestigen. Op de vrijgegeven video’s zie je Litlle op een zeer ‘vermakelijke’ wijze, doorspekt van onnoemlijk veel details, vertellen over de moorden die hij pleegde. Wie, waar en hoe. Op geen enkel een moment toont de man enige vorm spijt of schuld. Aan het woord is een psychopaat die totaal geen normbesef heeft en niet in staat is om de gruwel van van zijn daden in te zien.

De FBI heeft ondertussen 50 bekentenissen kunnen bevestigen. Bijna alle slachtoffers waren vrouwen en leefden vaak aan de rand van de samenleving: drugsverslaafden en zwerfsters die door niemand gemist werden. Bij veel overlijdens dacht men aanvankelijk dat om een overdosis of een ongeluk ging.

Little maakte in zijn cel tekeningen van de vrouwen in kleurpotlood. Naar eigen zeggen om de onderzoekers te helpen. Het lijken kindertekeningen en zullen nauwelijks bijdragen tot het oplossen van de nog openstaande cases.

Met 93 moorden verbreekt Little als seriemoordenaar het record van Gary Ridgway die 49 moorden achter zijn naam heeft staan.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More