Amsterdamse knappe actrice Gaby Blaaser verleid door Temptation-verleider

Een betere catch dan eender wie op het verleidelijke eiland…

“Leef… alsof het  je laatste dag is… Leef… en pak alles wat je ka-a-a-ah-a-a-a-an” Als stadsgenoot André Hazes (niet meer Jr.) het zegt, moet je dat ook gewoon doen moet de ravissante 32-jarige Gaby Blaaser gedacht hebben. Nadat haar relatie met DJ Quintino in december na vier jaar afliep zou ze nu heel recent aan het daten zijn geslagen met de 21-jarige Temptation Island-verleider Jaimy.

Gaby, zelf gekend als actrice uit  “Goede Tijden, Slechte Tijden”, als deelneemster in “Expeditie Robinson” of als model is dan ook geen lelijke zwaan daar aan de grachtjes van de Nederlandse hoofdstad.

‘Amsterdam is de mooiste stad van de wereld. Van de Albert Cuypmarkt tot de Wallen, van de discotheken tot de theaters en bioscopen, de heerlijke restaurants en  fantastische winkels: je hebt alles in één stad. Ik ben er met heel veel liefde door mijn ouders groot gebracht en ik ga er, als ik hopelijk heel oud ben, ook heel graag met evenzoveel liefde dood.’ Benieuwd of verleider Jaimy met ‘even goede’ bedoelingen dit engagement aangaat. Dat hij knappe dames  kan verleiden, heeft hij sowieso nu al bewezen.

22

Image 22 of 22

 

Credits: Instagram

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More