Annelies Törös schittert in een doorkijkje

Wat een prachtige madam is ze toch!

Volgens Wikipedia heeft Annelies Törös wortels in Hongarije. Of Annelies daadwerkelijk wortels – of andere groenten – in het Centraal-Europese land heeft weten we niet. Wat we wel weten: de goddelijke jongedame werd op 6 maart 1995 geboren in Berchem (Antwerpen). Haar moeder is Belgische, haar vader is van Hongaarse komaf.

Als negentienjarige kreeg ze de titel ‘Miss Antwerpen 2015’, en wat later werd ze in Plopsaland in De Panne zelfs tot Miss België 2015 gekroond.

Tegenwoordig is Annelies Törös de bom van Sint-Anneke, en nu schittert ze ook op Instagram in een doorkijkje, met een kiekje van Marc Deman. We vermoeden wel dat er een Photoshop-chirurg werd ingehuurd om hier en daar wat te ‘verbleken’, om het plaatje Instagram-proof te maken. Waarom we dat denken? Wel, ook als P-babe van de maand trok Annelies eens iets redelijk doorschijnend aan, en dat zag er toch iets anders uit.

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Annelies Törös (@anneliestoros) op

 
 
Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More