Antwerpenaar krijgt twee jaar cel extra bij het Hof van Beroep.

Eerder dit jaar kreeg Alexander F. tien jaarcel voor een uit de hand gelopen SM-sessie met zijn vriendin.

Het openbaar ministerie noemde het een ‘nacht van de vernedering’. Het misbruikte vriendinnetje veranderde in de loop van het onderzoek echter een aantal keer van versie en nam het tijdens de correctionele rechtbank plots voor hem op. Out of the blue noemde ze het een een experiment.

What’s in a name… Vriend Alexander stak tijdens het ‘experiment’ het haar van zijn vriendin in brand en schoor het af, hij strooide peper in haar ogen en stak een sok en een kous in haar mond. Vervolgens voederde hij haar sigarettenpeuken tot ze het bewustzijn verloor. Voor Alexander was dat het uitgelezen moment om haar te verkrachten.Daarna leegde hij haar mond en vulde die weer door er in te urineren.

Eenmaal bekomen van het experiment, vluchtte het vriendinnetje een hotel binnen in Antwerpen-Zuid. Vriend Alexander werd een paar dagen later opgepakt op Linkeroever, nadat hij onder invloed een koppel had aangevallen.

Voor het parket was het een brug te ver. Het oordeelde dat SM iemands gezondheid niet in het gedrang mag brengen. Alexander F. ging in beroep tegen de 10 jaar cel die hij in maart van de correctionele rechtbank kreeg. Maar dat was blijkbaar een slecht idee. Hij mag nu 12 jaar de cel in.

Laat ons hopen dat hij erop kickt.