Rapper Josylvio vindt het vooral jammer voor zichzelf en zijn fans, over de vernielingen geen woord.

Rapper Josylvio zou gisteren om 16 u een signeersessie houden in de Antwerpse MediaMarkt bij de Keizerlei. De rapper is vooral bekend bij jongeren die geen Suske en Wiske lezen en is een internethype. De titels van zijn songs zeggen wellicht genoeg waar deze man voor staat: Ride or Die, Catch Up en Hella Cash..

Josylvio is een sociale-media-ster. Hij heeft 600.000 volgers op Instagram en uit zich in een straattaaltje dat flirt met het toelaatbare: “Ben je true met me of een fake ass bitch, ik en de gang zijn onafscheidelijk” Door YouTube-dj’s wordt hij aangekondigd als “legendarische shit”.

Voor de ideale schoonzoon waren zo’n 400 fans komen opdagen. Alles verliep zoals het altijd loopt bij singneersessies, tot onbekenden chips begonnen te gooien. Het werkte als een brandende lucifer in een vat olie. In een mum van tijd vloog alles wat ze grijpen konden door de lucht en ontstond er een hysterische chaos.

De politie kwam vrij snel ter plaatste en kon de lieve kinderen snel bedaren, wat niet belette dat de winkel vandaag niet open zal zijn en er en aantal PlayStations verdwenen zijn.

De rapper reageerde eerder lauw op de sociale media met een eigen gemaakt filmpje. Hij laat weten dat hij er was, maar dat hij van de mensen van de MediaMarkt niet naar beneden mocht komen. “Ik was daar om voor jullie te signeren, maar helaas, ik mocht het niet door laten gaan en ik vind het heel jammer voor de mensen die er waren, maar komt goed, ik ga iets leuks voor Antwerpen verzinnen”, aldus Josylvio. Daarmee legt hij de schuld van de rel bij de MediaMarkt en zet hij eigenlijk de deur open voor een ‘leuk’ vervolg.