Antwerps meisje van plezier: “2000 euro per dag dankzij corona”

EXCLUSIEF VOOR ABONNEES

Dames die het oudste beroep ter wereld uitoefenen, die mogen momenteel geen klanten ontvangen. Zij die het stiekem toch doen, die kloppen heel wat horizontale overuren…

Honderdduizenden mensen zitten tijdens deze ‘tweede golf’ alweer economisch werkloos thuis. Heel wat meisjes van plezier glippen ook nu, net als tijdens de ‘eerste golf’, doorheen de mazen van het sociale vangnet. Zij mogen geen klanten meer ontvangen. Sommigen lossen dit op door virtuele verwennerij aan te bieden, anderen doen stiekem toch gewoon verder. Zo ook de Antwerpse Anna.

“Het privéhuis waar ik normaal werk, is momenteel gesloten omwille van corona”, zo vertrouwt ze ons toe. “En omdat ik niet van de hemelse dauw kan leven, ontvang ik nu tijdelijk klanten bij me thuis. Er zijn redelijk wat meisjes die dit niet durven vanwege de boetes, terwijl de vraag net groter is. Ik ontvang dagelijks dus heel wat klanten.”

Dat het aanbod momenteel kleiner is snappen we. Maar hoe komt het dat de vraag nu groter wordt? Het aantal mannen is sinds corona toch niet gegroeid?

[wcm_nonmember]

Verder lezen?

Word ook abonnee en lees
alle artikels en digitale magazines

Onbeperkt toegang tot alle artikels
en digitaal archief op PNWS.be.
Stop wanneer je wil.

Eerste 3 maanden €2.99 per maand
Nadien slechts €4.99 per maand

Ben je al abonnee? Log hier in en krijg
toegang tot alle artikels en digitale magazines.

[/wcm_nonmember]

[wcm_restrict]

“Daar zijn verschillende redenen voor. Het sociale leven ligt stil. Vrijgezelle mannen kunnen tijdens het uitgaansleven niemand meer ontmoeten om mee te vrijen, maar ze hebben natuurlijk nog wel hun behoeftes.”

“Ten tweede zijn er meer getrouwde mannen dan anders, die weleens wat anders willen. In het ‘normale’ leven, geraken mannen minder uitgekeken op hun partner, omdat ze onder de mensen komen. Dat heb ik al van verschillende klanten gehoord. Overdag krijgen ze misschien wel honger van die sexy cliënte met dat korte rokje, maar eten doen ze uiteindelijk ‘s avonds thuis, bij hun vrouw of vriendin. Nu zijn er heel wat koppels die vierentwintig uur op vierentwintig op elkanders lip zitten. Dat brengt vaak wrijvingen mee, waardoor er minder gesekst wordt. Los daarvan, wordt iemand waarmee je constant onder één dak vertoeft ook gewoon seksueel minder aantrekkelijk op den duur.”

“Dat uit zich in twee dingen. Mannen die het niet meer zo vaak met hun vaste partner willen doen, maar die het nog wel even vaak willen doen – als je begrijpt wat ik bedoel. En natuurlijk zegt die vaste partner ook vaker ‘nee’. Als de man goesting heeft en de vrouw zegt ‘nee’, dan legt de man zich daarbij neer. Maar als dat drie keer na elkaar gebeurt, dan denkt die man: ‘fuck you, ik ga wel naar de hoeren’. Dat kinkt misschien grappig, maar het is de waarheid.”

Ben je niet bang om betrapt te worden?
“Ik ben nogal voorzichtig. Ik had al een schare vaste klanten die ik vertrouw, maar nu komen er dus ook nog heel wat nieuwe klanten bij. Ten eerste: ik adverteer natuurlijk niet onder mijn echte naam. Ook mijn gezicht staat niet bij de foto’s in mijn advertenties. Ten tweede: ik zal aan nieuwe klanten nooit mijn volledig adres geven. Ik heb hier vanop de derde verdieping een goed uitzicht. Iemand die hier nog niet kwam, die vraag ik naar de hoek van de straat te komen. Eens daar moeten ze me een berichtje sturen, en dan pas geef ik per kerende mijn huisnummer. Mannen die er ‘verdacht’ uitzien, die zullen van mij geen berichtje met huisnummer ontvangen. Mannen die er onverzorgd uitzien, die laat ik trouwens ook staan. Dat is al enkele keren gebeurd. Dat is misschien niet zo netjes van mij dat ik hen helemaal tot hier laat komen, om ze dan mijn huisnummer niet te geven, maar ik ontvang momenteel in mijn privé, en mijn veiligheid gaat voor alles.”

Over veiligheid gesproken: wat doe je om corona buiten te houden?
“Ik ben altijd een hygiënisch meiske, dus ik doe nu geen speciale dingen. Als je een mondmasker of zo bedoelt: daar doe ik niet aan mee. Vrijen met een mondmasker: dat is toch te belachelijk voor woorden? We zijn mensen, geen aliens. Onze mond, onze lippen, zijn heel belangrijk hierbij. Je kunt toch niet vrijen zonder te zoenen?”

Nee, ik heb geen schrik dat mijn geslachtsdeel zal verslijten.

Heb je dan geen schrik om zelf corona te krijgen?
“Nee, ik heb dat al gehad, blijkbaar. In augustus moest ik me laten testen, omdat ik enkele dagen naar ‘t zeetje was geweest met iemand die achteraf besmet bleek. Wel, ik was positief. Maar ik heb daar dus niks van gemerkt hé! Niet de minste symptomen. Maar ik heb nu wel antistoffen, dus als het goed is, kan ik het niet meer krijgen.”

Je zegt dat je momenteel de ene na de andere klant hebt. Hoeveel zijn dat er per dag?
“Wel, dat kunnen er zo’n twintig per dag zijn. Mijn eerste afspraak van de dag is momenteel reeds om negen uur ‘s morgens. En het gebeurt vaak dat ik tot twee, drie uur ‘s nachts doorwerk. Er zijn dagen dat ik letterlijk de ene na de andere klant ontvang.”

“In normale tijden ben ik geen klokkijkster. De meeste dames in deze sector zijn dat wel. Een klant die een half uurtje heeft geboekt, maar nog niet is klaargekomen na twintig minuten? Da’s pech: aankleden en met blauwe ballen naar huis. Ik vind dat sadistisch, maar zo moet ik het momenteel ook doen. Mijn tijdschema is momenteel erg strikt. Ik heb je nu een uurtje gegeven voor je interview, maar over twintig minuten bonjour ik je buiten omdat ik over achtentwintig minuten een klant heb. Die klant krijgt exact het half uur waarvoor hij geboekt heeft, want nog eens tien minuten later is de volgende er. En tien minuten heb ik nodig om mezelf op te frissen voor de volgende klant: mezelf snel wassen, make-up bijwerken en haren fatsoeneren.”

Komt het dan niet in je op om gewoon wat minder klanten te boeken?
“Tgoh, weet je: ik kan moeilijk nee zeggen wanneer er iemand belt voor een afspraakje. Ik ben niet in deze sector gestapt omdat ik zo graag seks heb – hoewel ik er langs de andere kant ook geen hekel aan heb. Eigenlijk ben ik er ingestapt wegens financiële noodzaak. Maar ik ben dit blijven doen, omdat ik graag met mannen omga. Wij, meisjes van plezier, zijn zoveel meer dan een cumdump. Het gros van mijn klanten komt hier – uiteraard ook – om van zijn zaad verlost te geraken, maar ook omwille van het sociale aspect. Ze willen tegen iemand kunnen zeggen hoe hard die vrouw thuis zaagt sinds de lockdown. Er moet hen niet alleen iets uit de zak, maar vaak ook van het hart. Ze zeggen wel eens dat prostituees ook psychologen zijn, maar dat is echt zo. En ik heb een groot hart, ik wil zoveel mogelijk mannen helpen. Want vergis je niet: corona – of de maatregelen die eruit voortvloeien dan toch – maakt veel mensen ziek in het hoofd.”

“En dan is er ook nog het financiële aspect. Ik doe momenteel voornamelijk halfuurtjes. Een halfuur kost honderd euro. Twintig klanten op een dag: tel zelf maar uit. Dat is twaalfduizend euro per week. Want een dag per week hou ik om uit te rusten.”

Laatste vraag. Twintig klanten per dag: geen schrik dat je geslachtsdeel versleten zal zijn binnenkort?
“Haha, zo’n vaart zal het niet lopen. Heus niet iedere klant wil per se penetreren. Er zijn ook mannen die enkel een massage willen, met manuele afwerking. Of een oraal einde. Er zijn zelfs – raar maar waar! – mannen die tot hier komen, en dan toch nog min of meer aan social distance willen doen. Die willen dat ik met mezelf speel, terwijl ze vanop anderhalve meter naar me kijken en het dan zelf doen. Ik denk dat ik met misschien de helft van mijn klanten daadwerkelijk penetratieseks heb, als het niet minder is.”

[/wcm_restrict]

 
 
Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More