Hallo moeder.

The Californian Dream: velen voelen zich geroepen, maar weinigen zijn uitverkoren. Daar waar 95 procent van de knappe gevallen  die verhuizen naar Los Angeles op zoek naar een carrière in de modellen- en filmindustrie na drie maanden met hangende pootjes terug huiswaarts keren, zijn er ook die er keihard in slagen.

Zo ook de ongelooflijk mooie Samaria Regalado, die het kleine Georgia achterliet voor Hollywood en er nu hoge ogen werpt. Als commercieel model voor bedrijven als Herbal Essences en Sephora en als ravissante hinde in meerdere videoclips bijvoorbeeld.

Daten in Hollywood vindt ze tricky omdat niet iedereen daar de beste bedoeling heeft. Wil je toch kans maken helpt het om niet arrogant over te komen. Om haar in bed te krijgen zal je deze mooie hinde, die zich het meest sexy voelt in jeans en T-shirt, eerst wat beter moeten leren kennen.

Toch geeft ze voor de mannen die willen proberen nog een kleine tip mee.  Heb je haar uiteindelijk tussen de lakens, roep dan zeker geen andere naam… dat vindt ze een echte ‘No-Go’.

Oh ja, dus ook niet op jouw moeder…

1

Image 1 of 20

Credits: Instagram