Apple wil dit jaar de grootste hebben (video)

Heeft u graag een telefoon die eigenlijk meer wegheeft van een tablet? Dan is er goed nieuws voor u: Apple werkt eraan.

Apple’s nieuwste mobieltje, de iPhone X, is een beeldscherm van 5,8 inch een uit de kluiten gewassen toestel. Maar onder het motto ‘het kan altijd nog groter’, komt er dit jaar nog een met een scherm van maar liefst 6,5 inch. Da’s 16,5 centimeter, jawel.

Apple hoopt dat toestel voornamelijk op de Aziatische markt massaal te slijten. Heel wat Aziaten hebben, in tegenstelling tot wij Europeanen, niet ook nog een tablet of laptop. Internetten, tv of series kijken: ze doen dat allemaal op hun mobieltje. En dan is zo’n groot scherm wel handig natuurlijk. Het zou meteen de grootste telefoon van Apple – en bij uitbreiding het grootste mobieltje tout court – worden.

Dat is echter niet het enige nieuwe dat we dit jaar nog van Apple mogen verwachten. Er zou namelijk ook gewerkt worden aan een toestel dat goedkoper is dan de rest én er ook nog eens anders uitziet dan pakweg de iPhone 8. Daarmee hoopt de fabrikant twee vliegen in een slag te slaan. Ten eerste is het uiterlijke verschil tussen de iPhone 6 en de iPhone 8 minimaal, waardoor heel wat gebruikers geen reden zien om een nieuw toestel te kopen. Ten tweede willen ze zo ook een nieuw cliënteel bereiken, dat liever geen klein fortuin stuksmijt op een mobiele telefoon.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More