Arda en verleidster Amber beleven ‘een mirakel’

Geen woorden maar daden.

Het lijkt erop dat wie op Tempation Island in de buurt van Elke rondfladderde, plots enorm vruchtbaar is. Gisteren mochten we vernemen dat Matthieu Hubrouck vader werd, je weet wel de gekrulde filosoof die Elke al huilend op zijn dick wilde laten rijden. Vandaag melden we het blijde nieuws dat Arda en Amber samen een baby verwachten. De relatie is nog pril, maar tijdens Temptation Island leerden we Arda kennen als de man die eerst doet en dan denkt. Arda (26) ging samen met zijn vriendin Elke de ‘relatietest’ aan op Temptation island, maar bedroog haar daar met verleidster Eline. Toen bleek dat Eline niets meer dan een vakantieromance wilde, werd Arda na de opnames een koppel met een andere verleidster, Amber (22).

Volgens Amber zou het een klein mirakel zijn omdat ze 2,5 jaar gelden te horen had gekregen dat zwanger worden op natuurlijke wijze moeilijk was. Arda beschikt dus over goede zwemmers. Of is het toch door de bovennatuurlijke bemiddeling van Elke?

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More