Het is verfrissend om te zien dat er nog modellen bestaan die niet afhankelijk zijn van allerlei filters, fotobewerkingen of chirurgische ingrepen om goed voor de dag te komen.

Het Amerikaanse model Ashley Graham wordt in de modellenwereld als een plussize-model beschouwd, maar eigenlijk is ze slanker dan de gemiddelde Amerikaanse vrouw. 

Het 32-jarige model is trots op haar lichaam en doet erg haar best om een positiever en realistischer lichaamsbeeld te promoten onder vrouwen.  Daarom bracht ze een tijdje gelden de lingeriecollectie Purple Rain  uit, bedoeld voor dames in alle maten.

Volgens haar is sexy zijn: jezelf goed voelen in je vel. Een stelling die we alleen maar kunnen beamen. Ook heeft ze geen problemen om haar post-zwangerschapslichaam te tonen aan haar 11 miljoen volgers.

Bikinifoto met bijhorende zwangerschapsstriemen. “Dezelfde ik, met een paar nieuwe verhalen”, aldus ons Ashley.

In december liet ze weten dat ze bijna 25 kilo was aangekomen tijdens haar zwangerschap, en dat dat haar niets uitmaakte. 

“Niemand praat over het herstel, en de minder frisse aspecten daarvan, van kersverse moeders. Ik wil laten zien dat het niet alleen maar rozengeur en maneschijn is. Het is zwaar, en het is ongelooflijk dat we het nog steeds zo moeilijk vinden om te praten over alles dat vrouwen moeten doorstaan.”, verklaarde ze onlangs.

Wel bij deze, dragen wij ons steentje bij en mogen we zeggen dat miss Graham er nog steeds steengoed uitziet.

https://www.instagram.com/p/CDOxSASjN8Q/

https://www.instagram.com/p/B8rmePLgwac/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/CCd6CgaDrbp/

https://www.instagram.com/p/CBqY8xjDgXN/

https://www.instagram.com/p/B-IU4IWjUVj/

 
 

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."