Is een racebaan gevuld met James Bond-wagentjes wat te kinderachtig naar jouw goesting?

Geen nood, ook voor de grote kinderen onder ons is er een speeltje nu op de markt waar jij je achter het stuur meteen een Britse spion waagt. Maak kennis met de AMR-C01 racesimulator van Aston Martin en het Britse Curv Racing Simulators

De coronacrisis heeft dan toch iets positief opgebracht, daar simracen in je eigen woonkamer populairder is geworden dan ooit. Iets wat de heren van Aston Martin niet is ontgaan.

Maar hun simulator is wel een tikkeltje duurder dan een standaard versie: 62.400 euro. Je hebt dan wel een hebbeding volledig opgebouwd uit carbon fiber en met enkele kenmerken zo weggelopen van de echte Aston Martins, met een voorkant die lijkt op een grille en de zitpositie van de Valkyrie. 

Het speeltje is verkrijgbaar in verschillende Aston-lakkleuren en het stuurwiel lijkt op dat van een F1-wagen, met 9 draai- en 12 drukknoppen. De simulator-software zelf is verpakt in een absoluut enorme QHD Samsung-gebogen monitor met een beeldverhouding van 32: 9 om alles zeer realistisch te doen aanvoelen, met een ingebouwde pc rond een Nvidia GTX 2080 GPU die de grafische weergave aandrijft.

De AMR-C01 zal beperkt zijn tot slechts 150 exemplaren. Als dat geen mooie uitbreiding van je mancave is…

1

Image 1 of 5

 
 

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."