Alles voor het goede doel…

Toegegeven, de titel is een beetje misleidend, maar net zoals onze titel was een avondje uit met de Canadese tennisster en voormalig Wimbledon-finaliste Eugenie Bouchard het ideale lokmiddel om geld in te zamelen voor het goede doel.  Zo betaalde een fan maar liefst 85.000 dollar, omgerekend zo’n 78.600 euro, voor een date met haar. Zonder happy end. Dat denken we toch.

De online veiling, die deel uitmaakte van de ‘All in Challenge’ van de Amerikaanse stichting ‘15 Seconds of Fame’, kreeg in totaal 37 biedingen binnen beginnend van 25.000 dollar tot de winnende 85.000 dollar.

“Ik ben zo blij en fier dat jullie dit project steunen. Ik kan niet wachten om de winnaar te ontmoeten!” liet Genie, wiens tenniscarrière met een 332ste plaats op de WTA-ranking helemaal in het slop zit, weten. In tegenstelling tot haar tenniscarrière zit haar modellencarrière dan weer wel in de lift.

Kijk maar even mee naar haar foto’s en (oudere) video en dan besef je gelijk waarom iemand zoveel geld overheeft voor een date met deze wereldster.

1

Image 1 of 20

Credits: Instagram