De Nederlandse clown en acrobaat halen maandelijks ruim 3 miljoen hits op YouTube. Dagelijks worden de filmpjes en liedjes van Bas (83) en Aad (76) van Toor meer dan 40.000 keer bekeken en beluisterd op YouTube, iTunes en Spotify. In totaal heeft het duo meer dan 70 miljoen views behaald de afgelopen jaren.

Dat dit redelijk straf is vonden ze ook bij YouTube en ze gaven de heren een onderscheiding. Zo kregen ze een Silver Creator Award omdat hun YouTube-kanaal meer dan 100.000 vaste abonnees heeft. Dat heeft hun agent bekendgemaakt.

De broers Van Toor begonnen hun carrière in de jaren zestig als acrobatenduo The Crocksons en reisden de hele wereld rond. Terug thuis in Nederland besloten ze om verder te gaan als Bassie & Adriaan.

Het Nederlandse duo was 35 jaar lang te zien in verschillende televisieseries. Bas en Aad van Toor wisten ook veel Belgische jongeren aan het scherm te kluisteren met hun avonturen. En nadat ze televisiegeschiedenis schreven weten ze nu ook online te scoren. Hieronder zie je de verloren aflevering die enkel online te zien is. Ze komt niet op DVD uit omdat de kwaliteit te zwak is.