Zeeratten kunnen erover meespreken, een bureaujob is niets voor hen.

Maar heb je interesse in een baan op een schip dat niet teveel handenarbeid vereist, zet dan meteen koers naar de website Hushhush.com. Deze webshop richt zich alleen op superrijke consumenten – miljonairs of miljardairs – die niets liever willen dan met enkele drukken op de knop een vliegtuig of luxejacht aan te schaffen. Maar ook huizen, juwelen, (dure) designmeubels, en fashion kun je er kopen.

Natuurlijk worden hun cliënten niet graag in de zak gezet en willen ze waarde voor hun geld. Daarom is deze ‘Amazon voor miljardairs’ dringend op zoek naar jachttester. De jobomschrijving is zo helder als zeewater: elke week een ander jacht uittesten.

Met uittesten wordt in feite bedoeld dat je er slaapt, eet, doucht en alles wat je normaal zou doen op een luxe schip. Tijdens deze momenten beslis jezelf of het vaartuig luxueus genoeg is voor de website.

Al dat chillen moet je uiteraard niet voor niets doen. Je ontvangt 1.160 euro per jacht met een maximum van 50 jachten per jaar. Kassa kassa dus.

“We hebben iemand nodig die betrouwbaar is, hard werkt en oog heeft voor detail. We verwachten dat ze dingen zullen vinden die niemand anders zou opmerken. Ik hoop zo snel mogelijk iemand te vinden die perfect is voor het werk! ” aldus HushHush-oprichter Aaron Harpin.

Solliciteren doe je HIER en hopelijk geef jij ooit Gert Verhulst het nakijken.

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."