Vorig jaar wisten we nog het nieuws te brengen dat het bekende whiskymerk The Macallan Distillery een nieuwe distilleerderij ging openen van maar liefst 220 miljoen euro.

Dat is gene kattenpis. Maar als je weet dat sommige van hun flessen meer dan 500.000 euro opbrengen tijdens veilingen, dan besef je meteen dat deze whisky vooral is weggelegd voor goedgevulde portemonnee’s. The Macallan weet dan ook zijn naambekendheid goed uit te spelen en zodoende de gemiddelde whiskyliefhebber diep in zijn buidel te laten tasten.

Zo startten ze onlangs met een leuke activiteit voor de jetset society. Zo kan je – mits je maar liefst 40.000 euro bij elkaar sprokkelt – genieten van de Rare Journey  Premium Whisky Experience van Macallan. Een hele mond vol, maar wat houdt het precies in? Wel, met een groep van maximaal twaalf vrienden beschikken jullie over een Embraer Lineage  vliegtuig – inclusief piloot uiteraard.

Deze privé-jet neemt je mee van New York naar de warme stranden van Florida. Tijdens de vlucht worden de passagiers getrakteerd op The Macallan’s Master Series, die bestaan uit The Macallan Rare Cask, The Macallan Reflexion, The Macallan No. 6, en de extreem prijzige Macallan M, die tezamen 10.700 euro kosten. Eenmaal geland word je geëscorteerd naar een luxe jacht die verankert ligt in Hallandale Beach.

Indien je nog niet pertotal bent tegen dan, kan je hier nog proeven van de Mac & Cheese collectie. Dit is geen goedkope afhaalmaaltijd van McDonald’s maar een fijne samenstelling van verschillende whisky’s bestaande uit Double Cask 12 Years Old, Sherry Oak 12 Years Old en Triple Cask Matured 15 Years Old. De whisky worden geserveerd met speciaal geproduceerde kazen.

Tijdens deze ervaring krijg je een woordje uitleg van een mooie juffrouw, en niet zomaar eentje. Raquel Raies is namelijk de Amerikaanse ambassadrice van The Macallan. Zij weet je alles te vertellen. Enfin, over de whisky toch.

Iedereen met een dorstig keelgat, geld te veel en een avontuurlijke ingesteldheid kan reserveren door een mailtje te sturen naar TheMacallan@MonarchAirGroup.com.

Katers gegarandeerd, maar wel in pure klasse.

https://www.instagram.com/p/BpW_oBPhjm-/?utm_source=ig_embed

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."