Per seconde worden er wereldwijd 1.000 zoekopdrachten gegeven op volwassensites.

Dus dikke kans dat de term Fake Taxi al meerdere keren de revue is gepasseerd. Voor alle duidelijkheid, het betreft hier niet om chauffeurs van Uber, maar wel een wagen die meestal diende als locatie om de vering en de achterbank eens grondig te testen. Het scenario is alom bekend; aantrekkelijk wulpse dames nemen een rit in de taxi wanneer ze opeens tot besef komen dat ze geen geld op zak hebben. Op dat moment worden er met camera’s vastgelegd hoe deze klanten door middel van ‘een andere rit’ in natura betalen voor de Fake Taxi.

Net zoals het vervoerde cliënteel heeft de taxi iets teveel kilometers op de teller bereikt en heeft de eigenaar dusdanig beslist om het icoon op eBay te plaatsen, waar die meteen van de hand ging. Maar vooraleer je teleurgesteld het hoofd buigt wetende dat al je fantasieën over wilde roadtrips nooit werkelijkheid zullen worden, prijs je gelukkig. De auto was namelijk helemaal niet klaar om de weg op te gaan, had nog geen keuring doorstaan en de verzekering was ook al een tijdje stopgezet.

Ook zou je niet toegekomen zijn met een winkelrek vol schoonmaakproducten om het interieur volledig vlekvrij te maken. Beter gezegd: de auto was nog vunziger dan de Aalsterse straten na carnaval.  De winnende bieder heeft met een kleine 1.000 euro uiteindelijk de spermabank op wielen gekocht.

Wat hij ermee gaat doen is nog niet duidelijk. We gokken erop dat hij eerst gaat controleren de versnellingspook nog goed functioneert.

1

Image 1 of 3

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."