Vorige dinsdag was het hoogmis voor alle Belgische worstelfans, want de NXT Superstars gaven het beste van zichzelf tijdens een exclusieve Beneluxshow in Stadsschouwburg te Antwerpen.

WWE NXT begon in 2010 als een televisieshow waarin jonge worstelaars worden opgeleid door de meer ervaren sterren zoals Chris Jericho en C.M. Punk. In deze realityshow hopen de aspiranten uit te groeien tot grote namen in de worstelwereld. Al gauw groeide WWE NXT uit tot een populair tv-programma dat menig worsteltalent op de kaart zette.

Zo kon men in Antwerpen genieten van klinkende namen als Heavy Machinery, Steve Cutler, Bianca Belair, Shayna Baszler en Aleister Black. Uiteraard kreeg elke worstelaar bij het betreden van de ring even zijn of haar moment om te schijnen en het publiek in vervoering te brengen. Alsook de bekende Amerikaanse worstelaarster Lacey Evans. 

Dat de 28-jarige blonde vechtmachine geen katje om zonder handschoenen aan te pakken is, mocht deze Belgische fan ondervinden. In plaats van een handkus kreeg hij de deksel op de neus, tot groot jolijt van het aanwezige publiek. Instant knockout!

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."