In ons Belgenland schiet het muzikaal talent als paddenstoelen uit de grond. Dat toont Jaguar Jaguar nogmaals aan met een nieuwe EP vol sfeervolle, dromerige popmuziek. 

Het Antwerpse Jaguar Jaguar had maar twee jaar nodig om evenveel succesvolle EP’s de wereld in te sturen. In 2018 debuteerde de groep met ‘Montjoi’, waarop de hitsingle ‘So Long’ het absolute paradepaardje is. Hiervoor zochten ze de Spaanse zon op, en dat hoor je duidelijk terug in de warme sound van de plaat. 

Dit jaar was er ‘Madelyn’, een uitgekiende opvolger waar het geluid van het vijftal verder werd uitgediept. Hiervoor trok Jaguar Jaguar naar de Franse bossen, waar ze  in alle rust een nieuwe adem hebben gevonden. Toch wil de band meer: ze trekken hun muziek verder door in een audiovisueel concept en maken een gelijknamige kortfilm die onder meer werd gescreend in het Antwerpse OLT Rivierenhof. 

Speciaal voor deze film herwerkte de band de muziek van ‘Madelyn’ tot een extra atmosferisch geheel. Daarnaast laat Jaguar Jaguar ook nieuw materiaal los op de wereld. Luister maar naar het donkere ‘Out With The Old’ of ‘In With The New’, en je hoort duidelijk dat de Berlijnse trilogie van David Bowie nooit veraf is. Het volledige resultaat is nu te beluisteren op alle streaming kanalen.