‘Beste formaat’ om vrouw hoogtepunt te laten bereiken onthuld

‘Big One Dating’ deed een grootschalig onderzoek naar welk formaat van gereedschap de vrouw het best kan bevredigen, en dit is het resultaat.

Klein geschapen zijn is geen pretje: dat wisten we al van de Limburger Billy. Daarop werden we gecontacteerd door Jan. Hij heeft een bazooka in zijn broek, en liet ons weten dat ook dat niet altijd praktisch is.

‘Big One Dating’ deed een grote rondvraag bij vrouwen. Zij selecteerden uit de respondenten dames die enkel door penetratie geregeld een hoogtepunt bereikten. Zo bleven er uiteindelijk 4.761 vrouwen over, om verder onderzoek mee te doen. Er werd aan de dames gevraagd hoe vaak ze een hoogtepunt bereikten, alsook naar het formaat van het gereedschap van hun bedsporttegenspeler.

Daaruit bleek dat vrouwen het vaakst in de zevende hemel belanden, met een zevengranenknuppel die 20 centimeter meet – in 44 procent van de gevallen om precies te zijn. Eens daarboven zakt het ‘succespercentage’ weer: heren met 27 centimeter in de broek, hebben evenveel kans om hun partner naar een hoogtepunt te brengen, dan zij die het met slechts 10 centimeter moeten doen.

De opgemeten fallussen beginnen bij een luttele 5 centimeter, waarmee meer dan één op vijf dames de bergtop benaderde: volgens de onderzoekers is dit het bewijs dat het formaat er niet echt toe doet, maar ook wat je er zoal mee kan.

Het gros van de ondervraagde dames gaf aan dat niet alleen de lengte, maar ook de dikte er toe doet. Daarover werden geen precieze cijfers weergegeven, maar de onderzoekers concludeerden dit: “In het algemeen geldt: hoe langer, hoe dikker. Een exemplaar van 20 centimeter heeft allicht de ideale omtrek voor de meeste vrouwen.”

Hier alle opgetekende formaten en hun kans-op-hoogtepunt-percentage. Wanneer je die allemaal optelt kom je ruim boven de honderd, maar dit komt doordat het gros van de ondervraagde vrouwen al van meer dan één formaat proefde.

5 centimeter: 22 procent
7,5 centimeter: 26 procent
10 centimeter: 30 procent
12,5 centimeter: 31 procent
15 centimeter: 34 procent
17,5 centimeter: 38 procent
20 centimeter: 44 procent
22,5 centimeter: 42 procent
25 centimeter: 39 procent
27,5 centimeter: 30 procent

 
 
 
 
 
 
Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More