Ze heeft een maatje of twee meer, en daar is ze best fier op.

Betty Owczarek is zo’n beetje de meest besproken figuur die ooit meedeed met Big Brother. Da’s niet moeilijk ook: ze liep soms in d’r blootje door het huis. En als de andere bewoners Betty kwijt waren, dan lag ze te ‘piekeren’ in bed met haar speeltje.

In 2002 deed ze een interview voor P-magazine, met uiteraard de daarbij horende foto’s. Wij kregen al vaak de vraag in onze mailbox, of we die fotoshoot met Betty toevallig nog hebben. Welaan dan: volledige interview – en foto’s – kan je HIER vinden, wij haalden er een stukje uit.

“Maar ik ben content over mijn maatje meer, hoor. En trouwens, niet iedereen valt op slanke vrouwen. Als je in de Antwerpse hoerenbuurt gaat kijken, zie je ook mollige vrouwen achter de vitrine zitten. En die hebben ook hun klanten.”

Waarom heb je aan je lichaam laten sleutelen?
BETTY: “Mijn borsten waren een beetje gaan hangen en ik zag dat niet graag. En de mogelijkheid bestaat nu eenmaal om dat probleem te verhelpen. Waarom zou ik daar dan geen gebruik van maken?”

Hoe voelt het eigenlijk om siliconenborsten te hebben?
BETTY: (begint haar borsten te masseren) “Wil je eens voelen?”

Nee, dank u.
BETTY: “Maar je mag, hoor. Doe maar, ik zit er niets mee in. Ik krijg die vraag geregeld.”

(rood aangelopen) Liever niet. Het is niet mijn gewoonte om vreemde vrouwenborsten te betasten.
BETTY: “Zo’n verlegen jongen! (schaterlach van twintig seconden) Ze voelen heel normaal aan, hoor.”

Zijn ze nu juist gevoeliger of gevoellozer?
BETTY: “In mijn rechterborst heb ik weer een normaal gevoel. In mijn linker nog niet echt. Maar dat komt wel. Ik vind het heerlijk dat ik nu van die spannende truitjes kan aantrekken. Mijn borsten komen nu veel mooier uit.”

Hebben je nieuwe borsten een positieve invloed op je seksleven?
BETTY: “In mijn blootje voel ik me toch al een pak aantrekkelijker. Ik heb ook vet uit mijn buikje laten zuigen. Die buik moet nu nog wat ontzwellen. Ik draag nog altijd een gaine (corsetbroek; red.) om die buik wat platter te houden en echt opwindend ziet dat er natuurlijk niet uit. Maar het betert stilaan. Ik ben met mijn broeken van een maatje 40 naar een maatje 38 gegaan. Maar op het echte resultaat van de liposuctie moet ik drie maanden wachten.”

Gepubliceerd door Stefan Lambrechts

Optimist en liefhebber van mooie natuur, door wiens aderen ook een beetje benzine stroomt.