#JeKiffeMonDecolete

Het is mooi weer en dan gaan jongedames weleens zomers gekleed door het leven. Dat alles wat luchtiger kan en mag en dat de vrouwelijke bevolking gewoon wat meer ‘BBB’ laat zien, nemen we er maar al te graag bij. Helaas vindt niet iedereen dit even tof en zo werd de Française Céline op straat door een man uitgemaakt voor “vuile hoer” omdat ze volgens hem een weinig verhullend topje droeg.

Céline dropte een foto van haar decolleté op Twitter met als onderschrift “Dus … volgens een kerel is dit een decolleté van een vuile hoer… Vent, mijn borsten en ik verwensen u enorm” samen met de hashtag #JeKiffeMonDecolete (Ik hou van mijn decolleté, nvdr.).


Duizenden vrouwen deelden en liketen het bericht en velen voegden er zelfs trots een foto van hun decolleté bij. Wij kunnen die beunhaas alleen maar bedanken. Bij deze is de wereld een pak balkons op sociale media rijker. Wij leunen achterover en genieten!

Update: door het massaal uploaden van borsten en het rapporteren ervan werd de #JeKiffeMonDecolete tijdelijk offline gehaald door de puriteinse kerels van Instagram… gelukkig is er ook nog de #decolleté die ons een soortgelijk resultaat oplevert. Het is het idee dat telt, nietwaar?

1

Image 1 of 25

Credits: Instagram #JeKiffeMonDecolete #decolleté
Cover: Pixabay