Het moeten immers niet allemaal snuivers zijn!

Het is deze week nogal wat geweest rond de ‘yogasnuivers’. Volgens de burgervader van de Koekenstad zijn het deze mensen die de ‘criminele drugsketen’ mee in stand houden. Wat yogasnuivers zijn? Mensen die door de week hun vegetarische maaltijden verorberen en overal per fiets naartoe gaan, omdat ze milieubewust zijn, en in het weekend niet vies zijn van een lijntje coke.

Links, rechts en averechts sprong bij het aanhoren van het woord ‘yogasnuiver’ op zijn paard. De VRT zocht uit hij het woord vandaan haalde, want zo creatief kon Bart De Wever natuurlijk niet zélf geweest zijn. En jawel, ze vonden het nog ook. Het was blijkbaar de Nederlandse auteur Teun Voeten die de ‘uitvinding’ van het woord op zijn conto mag schrijven: “Yogasnuivers: linkse mensen, een beetje alternatiever, die doorheen de week vegetarisch eten, alles met de fiets doen en erg milieubewust zijn. In het weekend nemen ze dan een lijntje cocaïne.”

Er waren zelfs ‘yogasnuivers’ die in de kranten hun zegje deden. Dat ze zo weinig spul gebruiken, dat dit volgens hen onmogelijk een invloed kan hebben op de instandhouding van de criminele drugsketen. Of dat ze hun spul niet in Antwerpen gingen halen, en Bart De Wever daar dus geen last van had.

Dan waren er nog de yogi, die riepen dat yoga en cocaïne absoluut niet samengaan.

En dan is er Bieke Ilegems. Die liet via haar Instagram weten dat ze geen yogasnuiver is, maar wel een yogazuipster. Kijk maar.

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Yogaz***er?

Een bericht gedeeld door Bieke Ilegems (@biekeilegems) op

Gepubliceerd door Stefan Lambrechts

Optimist en liefhebber van mooie natuur, door wiens aderen ook een beetje benzine stroomt.