Bierbuikje? Het is allemaal haar schuld!

Voilà, dat weten we nu dan ook weeral

Zelfs de slankste adonis op onze redactie ontsnapt er niet aan, het bierbuikje. Zijn het de vele en late redactievergaderingen? Is het die derde portie warm gemengd? Liggen onze loopsloffen nog onaangeroerd in de schoendoos, inclusief kerstverpakking? Vergeet deze uitvluchten, er is maar één schuldige in dit verhaal… de vrouw.

En voor je denkt dat wij er ons onderuit willen lullen: het is wetenschappelijk bewezen. Zo hebben onderzoekers van de Cornell University mensen bij een all-you-can-eat pizza-buffet geobserveerd. Wat bleek? De heren die samen met een vrouw aten, smikkelden gemiddeld drie stukken pizza naar binnen terwijl de mannen die met mannen aten, gemiddeld slechts anderhalf stuk pizza naar binnen haspelden.

Volgens de onderzoekers probeerden zij op deze manier indruk te maken op de dames.

© Instagram

Een onderzoek waar de dames van Women’s Health niet veel geloof aan hechtten, catalogeerden onder de noemer onzin en dus de proef op de som namen om het terechtwijzend vingertje om te zetten in een dikke middelvinger. Maar wat bleek? Van de 1.500 ondervraagde WH-lezereressen liet maar liefst 56 procent weten dat ze het echt wel sexy vonden wanneer een man veel at.

Eat that! 

 
 
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More