Ponykampen zijn plezant. Pony Play is echter van een ander kaliber…

Want bij Pony Play moet u niet spreken van de prins op het witte paard, maar wel van de prins als wit paard.  De volgelingen beschouwen Pony Play als een levenswijze en zien het zelden als een rollenspel waar een onderdanige man (of vrouw) zich niet enkel optuigt als pony, maar zich ook zo gedraagt. Er gelden specifieke regels voor gedrag, kleding en uitdossing.

Deze vorm van seksuele beleving wordt aanvaard als een subcultuur van Dominance and Submission. Dit is te merken aan de duidelijke machtsverhoudingen.: de eigenaar van de pony legt door middel van training zijn wil op en bepaalt hoe de pony zich moet gedragen.

Aan welke dresscode moet een ponyboy voldoen? Een bit, teugels, stijgbeugels en oogkleppen zijn het minimum. Maar één van de belangrijkste accessoires is de staart. Een buttplug met daaraan een paardenstaart. De dominatrice is meestal gekleed als een amazone of ruiter met bijhorend zweepje. Alles wat zich in een manege voordoet kan ook in Pony Play: verzorging, dressuur, voorzien van outfit en trainingen.

U kunt de rol beleven van verschillende pony’s: er zijn trek-, rij-, show-, circus- en fokpony’s. Een fokpony spreekt wellicht het meest tot de verbeelding. Die worden naar andere pony’s gebracht om te paren. Het verloop van dat fokken wordt strikt gedirigeerd door de eigenaars.

Een nacht-merrie voor de meesten, maar onderstaande liefhebbers halen hun beste paard van de stal.

https://www.youtube.com/watch?v=Fxqp8r2sgGU

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."