43-jarige Katja Schuurman en haar veertien jaar jongere vriend Freek van Noortwijk gaan komend voorjaar trouwen. Maar de voormalige ‘Costa’-actrice heeft momenteel andere zorgen aan haar hoofd.

Want bij onze Noorderburen is er nogal wat consternatie ontstaan over een vakantiefoto die de actrice van zichzelf in bikini heeft gepost. Op het eerste zicht niets mis mee, integendeel zelfs. Miss Schuurman ziet er sexier uit dan ooit. 

Helaas denkt niet iedereen er zo over, want sommige volgers raken in de reacties niet uitgepraat over het feit dat Katja’s borsten zich niet helemaal op gelijke hoogte bevinden. Hoewel dat ons niet meer dan logisch lijkt, aangezien ze haar ene borst tegen een palmboom drukt én geen paar kokosnoten hetzelfde zijn, lijkt niet iedereen het te willen snappen.

Je het leest goed dus, much ado about nothing. En toch, zelfs de moeder van Schuurman moest tussenbeide komen op de criticasters even op hun plaats te zetten. ‘Ik kijk niet zo vaak op Instagram,’ begint ze haar reactie, ‘ik heb heel veel andere dingen die ik doe en fijn vind. Hoeveel zielige types die hier hun ongevraagde en sneue meningen geven hebben zelf een fijn leven? Misschien kan hun eigen spiegelbeeld uitkomst brengen… Overigens, lieve groet voor iedereen, maar vooral aan mijn lieve, mooie en intelligente dochter!’.

Amen to that.

https://www.instagram.com/p/BtN28SoFO5w/

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."