Wat zou jij doen als je opeens moet stellen zonder een ledemaat minder?

Je kan bij de pakken blijven zitten of nog proberen het beste uit het leven te halen. De 28-jarige Rebekah Marine koos moedig voor de laatste optie. Ze werd helaas geboren zonder een volgroeide rechteronderarm, maar dat weerhield haar niet om een succesvol model te worden.

Al was de weg erheen eentje met zeer veel hobbelige kasseien. Zo kreeg ze al van jongs af aan te horen uit haar omgeving dat ze haar meisjesdroom om model te worden, best moest opbergen. Gelukkig gaf ze aan al de nee-zeggers een imaginaire middelvinger en ging ze aan kloppen bij Touch Bionics.

Zij ontwierpen voor haar een bionische arm op maat genaamd de i-limb quantum. Met deze gepatenteerde technologie is i-Limb Quantum de enige prothese voor de bovenste ledematen die met een eenvoudige beweging van greep kan veranderen. Met bewegingsbesturing kan een geautomatiseerde greep worden verkregen door de i-Limb Quantum in een van de vier richtingen te verplaatsen.

Dankzij haar futuristische verschijning werd ze net populair, omdat ze opviel tussen al die eenheidsworst. Rebekah probeert nu ook om andere mensen met een afwijking te overtuigen een carrière in de modellenwereld te starten. Dit doet ze in samenwerking met het Lucky Fin Project. Deze organisatie leert kinderen om te gaan met hun handicap zodat hun toekomst er niet onder hoeft te lijden. 

Weinig armslag hebben in het leven is dus gewoon een kwestie van mentaliteit.

https://www.instagram.com/p/B5H_t1TFxBB/

https://www.instagram.com/p/B4AGh9WFTc_/

https://www.instagram.com/p/B32K0E1hgcF/

https://www.instagram.com/p/B1_whAKBoBI/

https://www.instagram.com/p/B106TBFhqtC/

 

 

 

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."