Heb je al gehoord van looners? Individuen bij wie de ballon altijd op gaat.

Enfin, mensen die graag van bil gaan met een ballon dus.

De meeste mensen blazen ballonnen op om die als feestversiering te gebruiken. Looners, die doen het dan weer om zelf wat stoom af te laten. Wereldwijd zijn er zo’n 260.000 looners

Dan bestaan er nog de niet-knappers en de knappers. De eerste soort wil de ballon beschermen en doet er alles aan om er een band mee te creëren. Ze knuffelen en zijn intiem met hun opgeblazen geliefde. Als de ballon dan leegloopt of ontploft, aanschouwen ze het als de dood. 

De knappers krijgen juist een kick als de ballon knapt: ze associëren die knal namelijk met een orgasme. Experts beweren dat de fascinatie en bewondering voor de ballonnen komt door de ‘wulpse’ vormen, net als ronde billen of borsten. Maar er komt ook een soort dominantie aan te pas, dit door de ballon op allerlei manieren te laten ontploffen. Tijdens het opblazen, met een hak of door erop te ‘wippen’. “Vrouwen die met hun nagels diep in de ballon krassen en drukken en het latex dat op spanning staat: zalig.”, aldus een gekke looner. Dit kan soms weleens tot heftige ruzies leiden tussen knappers en niet-knappers.

Een ding is zeker, best dit gezelschap nooit uitnodigen voor een verjaardagsfeestje van je kleine spruit.

 
 

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."