Blinde vrouw doet verontrustende voorspellingen voor 2020

Trump’s leven is in gevaar en er komt een chemische oorlog in Europa.

Bulgaars orakel voorspelt de dood van Trump en Poetin in 2020. Baba Vanga stond bekend als een waarzegster met een bovennatuurlijk inzicht in de toekomst. Hoewel zij al meer dan twintig jaar geleden overleed, voorspelde ze een donker 2020.

De blinde vrouw zou 9/11 hebben voorspeld in 1989. Dat klonk toen als: “Horror, horror! De Amerikaanse broers zullen vallen nadat ze door stalen vogels zijn aangevallen.”

Baba Yanga zou voorspellingen gedaan hebben tot in het jaar 5079, het jaar waarin volgens haar de wereld zal vergaan.

Voor haar dood op 85-jarige leeftijd, deed ze een reeks voorspellingen over 2020. Poetin’s leven zou in gevaar zijn door een aanslag van iemand die in het kremlin werkt. En president trump zou het zelfde lot te wachten staan. Volgens de vrouw krijgt hij een hersentumor die hem doof zal maken om uiteindelijk te leiden tot zijn dood.

Tot slot had ze slecht nieuws voor Europa in 2020. Volgens het Bulgaarse orakel zal het oude continent ten val komen door toedoen van moslim extremisten. Zij zullen een hel ontketenen met een arsenaal van chemische wapens.

Volgens ingewijden zijn de voorspellingen van Baba Yanga voor 85 procent waar.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More